Helen Keller Stichting heeft interesse in de Flare

6-10-2017

11 november wordt er in Rotterdam een presentatie gehouden over de Flare voor het Dovenontmoetingscentrum Swedoro op uitnodiging van de Helen Keller stichting.

11 november wordt er in Rotterdam een presentatie gehouden over de Flare voor het Dovenontmoetingscentrum Swedoro op uitnodiging van de Helen Keller stichting.

Over de auteurHeeft expertise op het gebied van:
Engineering
Integrated systems
Prototyping
UI/UX
3-D Printing
Marketing

Zoekt expertise op het gebied van:
Manufacturing

Word gevolgd door:
Jos Hardeman
Edwin van Enck


Terug naar vorige pagina

Edwin de Kuiper

Ik heb mij gespecialiseerd in het toepassen van technologie in gebruiksvriendelijke producten en processen. Een voorbeeld? De Flare, slimme stekker voor doven en slechthorenden.   Mijn nieuwsgierigheid naar hoe het anders en eenvoudig kan, wat voor jou als klant belangrijk is én mijn kennis en vaardigheden wat betreft techniek en processen, pas ik toe in mijn ontwerpen. Hierdoor sluit ik altijd aan bij jouw wensen en krijg je innovatieve oplossingen en moderne fabricageprocessen.   Vanuit inhoud, in overleg en samenwerking. Daar sta ik voor.

edwin@edwindekuiper.nl
edwindekuiper.nl/flare-slimme-stekker-doven-en-slechthorenden

Flare - De slimme stekker voor doven en slechthorenden

Door Edwin de Kuiper
Design, UX, Technology, Management
Categorie├źn: Energie | Gezondheid | Smart City & Living

Vanuit de praktijk kwam pedagoog Marlike Schobben met het idee voor een stekker naar designer Edwin de Kuiper. Zij merkte dat wij ons veelal oriënteren op ons gehoor. Een waterkoker die uit klikt, een magnetron, oven of vaatwasser die piepen als ze klaar zijn. Voor mensen die doof of slechthorend zijn, zijn piepsignalen niet of amper op te vangen.  De Flare lost dit simpel op. Edwin de Kuiper heeft het prototype Flare verder doorontwikkeld.