Heeft expertise op het gebied van:
Business Model
Prototyping
Marketing
Communicatie
Social Media
Positionering

Zoekt expertise op het gebied van:
Business Model
Distribution
Manufacturing
Positionering

Terug naar vorige pagina

Nick Beens

Als net afgestuurde product designer van de design academy houd ik mij op het moment bezig met het algemene design proces, dit doe ik niet alleen in product maar ook als grafische vormgever. Met mijn visie die ik de afgelopen 5 jaar heb ontwikkeld op design, weet ik goed hoe ik een project start met visuele concepten en weet het eindresultaat op een smaakvolle manier te presenteren. Mijn passie ligt dan ook in het visualiseren van concepten en oplossingen aandragen van grafische / 3d renders, hierin wil ik mijzelf nog meer ontwikkelen.

nickbeens@hotmail.com
nickbeens.com

304 lamp series

Door Nick Beens
Design Academy Eindhoven
Categorie├źn: Smart City & Living

Interieur van vandaag de dag is steeds statischer en eentonigere geworden mede door het feit dat mensen kleiner wonen of voor kortere tijd verblijven. Mensen zouden meer de mogelijkheid moet krijgen om te spelen met hun interieur, met als doel meer karakter en sfeer te creëren in hun eigen woonomgeving. 304 helpt jou om een sfeer neer te zetten en met de verschillende vormen en 3d koppelstukken is het project geheel modulair en is er voor iedereen een vorm. Spot, helder of als sfeerlicht.


Posts

304 cactus

17-01-2018

Out of the 304 collection - Cactus shape from the 304 series - mat powdercoat green - desk during daytime

The lack of playfulness in todays interiors, due to smaller living situations and short term residencies, often lead to stiff and rigid spaces. People should have the opportunity to play around with their furniture, to achieve a more characteristic environment and a more pleasant ambience.