Over Designforum

Designforum is een case-based academy gericht op de ontwikkeling van nieuwe leiders, nieuwe ventures en nieuwe concepten. Centraal staan de thema's persoonlijk leiderschap, mentorschap en bottom up innovatie-, of verbeterprocessen. Met een gecertificeerd trainingsprogramma richten we ons op de ontwikkeling van mensen én tegelijkertijd op de oplossingen voor het ingebrachte vraagstuk. Hiervoor brengen wij onze experts in op het gebied van Design Thinking en Design Driven Innovation. Deze unieke en beproefde trainingservaring bieden wij doelgroepgericht aan via onze drie labels: Innoventure voor het bedrijfsleven, Eduventure voor onderwijsinstellingen en Design to Market voor afgestudeerde ontwerptalenten.

Een leven lang leren

Onze passie voor permanente educatie wordt concreet in zorgvuldig ontworpen trainingen en leersituaties waarin 'van elkaar leren' een belangrijke rol speelt. Daarbij gaat het om een balans tussen de complexiteit van de integrale taakervaring én stappenplannen om tussentijdse resultaten expliciet te maken. Voor elk trainingsprogramma is een innovatie fieldlab actief, bestaande uit Leiderschapsexperts, Design Thinkers en (technische) Startups.

Location

Locatie: Klokgebouw Eindhoven

Wij zijn gevestigd in Eindhoven, het hart van een innovatieregio van wereldklasse die gespecialiseerd is in design & technologie. Hier worden oplossingen bedacht voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen. Het ecosysteem voor startende bedrijven in de Brainport-regio is goed georganiseerd en bevordert open innovatie. Hierdoor worden ideeën sneller omgezet in oplossingen en met meer succes op de markt gebracht. Onze vestiging op Strijp-S, een industriegebied waar de creatieve industrie floreert, is de ideale plek om je toekomst te ontwikkelen.